“Een schrijver is een lezer die voor zichzelf begonnen is”

Reeds verschenen

In oktober 2022 verscheen de thriller Marijkes wraak van Paul Jacobs, het dertiende deel in de serie rond ex-televisiepresentator Thomas Breens.

 

Mediamagnaat Hugo Keizer is wanhopig. Marijke, zijn vrouw, heeft na Hugo’s zoveelste avontuurtje de deur van hun kapitale villa achter zich dichtgeslagen en zint op wraak. Keizer, een oud-drinkebroer van Thomas Breens, roept diens hulp in om haar terug te vinden. Hoewel Thomas zijn vriendin een rustige vakantie in Italië had voorgespiegeld, reizen ze met Keizer naar alle plekken in Frankrijk waar Marijke nog een rekening met haar man te vereffenen heeft.

 

Samen met Thomas en Kristien maakt de lezer onderweg naar het zuiden kennis met een gevluchte dorpspastoor, een verleidelijk Hollands dienstertje, een bejaarde Vlaamse radioproducer en een Franse kunstenaar die met zijn gepassioneerde naakttekeningen de eeuwige schoonheid van de vrouw heeft bezongen. Wanneer ze uiteindelijk aankomen bij het kasteel van Cravencères in het hartje van de Gers, blijkt dat de belangrijkste protagonisten van het verhaal er zijn bijeengekomen voor een zinderende en bloedstollende finale …

 

Marijkes wraak is net als de vorige avonturen van Thomas Breens een onstuitbaar verhaal vol onverwachte wendingen, in Paul Jacobs’ bekende ironische stijl. Het verschijnt als privé-uitgave op een beperkte oplage. Marijkes wraak is bijna uitverkocht, maar wie interesse heeft in één van de laatste exemplaren, kan deze alsnog bestellen door ons een mailtje te sturen.

ISBN 978 90 8276661 5 | paperback | 304 pagina’s | € 22,50 (verzendkosten inbegrepen)

© 2022 by Intertext Boekproducties | © auteursfoto Peter Meyvis | alle rechten voorbehouden | website by www.intertext.be